3585 8205

Blog

Isner det i dine tænder?

Kender du følelsen af isninger i tænderne, når du spiser eller drikker bestemte ting? Det sker ofte ved meget varme, kolde, sure eller søde mad- og drikkevarer og kan i værste fald være et symptom på følsomme tænder, der på fagsprog kaldes dentin-hypersensitivitet.

Læs mere

Hvad er forskellen på en hel- og delprotese?

Tænderne er noget af det første man ser, når man møder folk, og intet sender et godt signal som et stort, smukt smil. Af denne grund oplever de fleste det som et kæmpe knæk i selvtilliden, hvis de mister én eller flere af deres tænder, men det er der heldigvis råd for i dag.

Læs mere

Tandpine? Det skal du gøre

Lige meget hvor god du er til at børste tænder og bruge tandtråd, og lige meget hvor ofte du besøger tandlægen, kan der opstå situationer, hvor du bliver ramt af akut tandpine. Få smerter er værre end tandpine, der ofte føles som en vedvarende, pressende smerte, der breder sig til både hovedet og kæbepartiet. Oplever du tandpine, og er du i tvivl om hvad du kan gøre ved det, kan du læse med her for mere information.

Læs mere

Forebyggelse betyder færre behandlinger

Vi ønsker alle at have smukke, sunde tænder hele livet, og derfor går de fleste af os også højt op i tandpleje, men ved du egentlig, hvordan du bedst passer på dine tænder? Hvad er fx bedst: Forsvar eller angreb – forebyggelse eller behandling? I tandlæge-sammenhæng er svaret faktisk ganske simpelt, forebyggelse er nemlig altid bedst!  

Læs mere

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk

Tandlægeskræk er ikke kun udbredt blandt børn og unge, helt op til 30% af den danske befolkning er nervøse for at gå til tandlægen og 10% er direkte bange for det. Ligesom med så mange andre fobier, er det første skridt på vejen mod at komme tandlægeskrækken til livs, at erkende og acceptere frygten, for først derefter kan man begynde at arbejde med den.

Læs mere

Ring til os