3585 8205 | 3052 1805

Blog

Isner det i dine tænder?

Kender du følelsen af isninger i tænderne, når du spiser eller drikker bestemte ting? Det sker ofte ved meget varme, kolde, sure eller søde mad- og drikkevarer og kan i værste fald være et symptom på følsomme tænder, der på fagsprog kaldes dentin-hypersensitivitet.

Læs mere

Hvad er forskellen på en hel- og delprotese?

Tænderne er noget af det første man ser, når man møder folk, og intet sender et godt signal som et stort, smukt smil. Af denne grund oplever de fleste det som et kæmpe knæk i selvtilliden, hvis de mister én eller flere af deres tænder, men det er der heldigvis råd for i dag.

Læs mere

Tandpine? Det skal du gøre

Lige meget hvor god du er til at børste tænder og bruge tandtråd, og lige meget hvor ofte du besøger tandlægen, kan der opstå situationer, hvor du bliver ramt af akut tandpine. Få smerter er værre end tandpine, der ofte føles som en vedvarende, pressende smerte, der breder sig til både hovedet og kæbepartiet. Oplever du tandpine, og er du i tvivl om hvad du kan gøre ved det, kan du læse med her for mere information.

Læs mere

Forebyggelse betyder færre behandlinger

Vi ønsker alle at have smukke, sunde tænder hele livet, og derfor går de fleste af os også højt op i tandpleje, men ved du egentlig, hvordan du bedst passer på dine tænder? Hvad er fx bedst: Forsvar eller angreb – forebyggelse eller behandling? I tandlæge-sammenhæng er svaret faktisk ganske simpelt, forebyggelse er nemlig altid bedst!  

Læs mere

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk

Tandlægeskræk er ikke kun udbredt blandt børn og unge, helt op til 30% af den danske befolkning er nervøse for at gå til tandlægen og 10% er direkte bange for det. Ligesom med så mange andre fobier, er det første skridt på vejen mod at komme tandlægeskrækken til livs, at erkende og acceptere frygten, for først derefter kan man begynde at arbejde med den.

Læs mere

Info vedr. Corona

Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
- Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
- Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
- Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Med venlig hilsen,
Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N

+45 3585 8205

mail@fadiamekki.dk

www.fadiamekki.dk

Ring til os