3585 8205
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Parodontal behandling

Hos Tandlæge Fadia Mekki, kan vi sikre vores patienter en skånsom og effektiv behandling mod paradentose. Vi har i klinikken mange års erfaring med at hjælpe vores patienter med at holde paradontosen nede, så den ikke udvikler sig yderligere.

Med en parodontal behandling er vores største formål at forhindre udviklingen af parodontose, som kan føre til tab af tænder hos vores patienter. Det er evident baseret, at ubehandlet parodontose kan føre til hjertesygdomme, og derfor sætter vi en stor indsats ind i vores paradentosebehandlinger, så vores patienters tænder og tandkød ikke når at tage skade.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en sygdom i tandkødet, der i fremskreden form, kan sprede sig til kæbeknoglen og resultere i løse tænder – derfor kaldes den også for ‘de løse tænders sygdom’. Paradentose begynder altid som tandkødsbetændelse, der over en længere periode kan udvikle sig og skabe problemer for både tænder og tandkød. Det er sjældent, at der er tydelige symptomer, når en patient har tandkødsbetændelse eller paradentose, hvilket i nogle tilfælde betyder, at sygdommen kan nå at blive meget fremskreden, før den opdages.

Har du mistanke til, at du kunne have tandkødsbetændelse anbefaler vi, at du bestiller en tid hos os i klinikken, så vi kan foretage en grundig undersøgelse af dine tænder og dit tandkød. Ved at lave et røntgenbillede, er det muligt for os identificere eventuel begyndende paradentose og stoppe en videre udvikling. Ring og bestil en tid i dag, så kan vi sørge for, at dine tænder kommer i god behandling.

Hvorfor får man paradentose?

Den hyppigste årsag til at nogle får paradentose ligger i manglende pleje af sine tænder. Børster man ikke tænder dagligt, vil det med stor sandsynlighed udvikle sig til tandkødsbetændelse, fordi man ikke får fjernet bakterier fra tænderne. En af de bedste indsatser du kan gøre for at undgå at få paradentose er at pleje dine tænder grundigt hver dag. To gange daglig tandbørstning og brug af tandtråd sikrer, at du får renset dine tænder i dybden og får fjernet ophobet bakterier.

Sådan behandles paradentose

Har vi patienter med paradentose, vil første trin i behandlingen være rådgivning i børsteteknik og brugen af tandtråd eller tandstikker. Det kan i mange tilfælde bremse udviklingen af paradentose at få en god rutine hjemme, og det er derfor en vigtig del af behandlingen.

Derudover sørger vi for at give vores patienter med paradentose en grundig tandrensning, hvor vi dybderenser både tænder og tandkødslommer. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at stoppe udviklingen af paradentose, og den bedste måde vi kan gøre det på er at have dig regelmæssigt til tandeftersyn, så vi hele tiden kan følge med i dine tænder og tandkøds sundhed.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk
Ring til os