3585 8205 | 3052 1805
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Implantater

Hos nogle patienter, vil der opstå behov for en behandling med tandimplantater på grund af tandmangel. Der kan være mange årsager til, at nogle patienter mangler deres tænder. Ofte skyldes det en ulykke, hvor en eller flere tænder er blevet slået ud, men vi benytter også denne behandling hos patienter, der har mistet tænder på grund af fremskreden paradentose.

Erstatning af manglende tænder med implantater er særligt egnet hos de af vores patienter, der har sunde og raske tænder. Det skyldes, at implantater ikke berører andre tænder i munden, men kun involverer det område, der er tandløst i modsætning til eksempelvis behandling med kroner og broer.

Hvad er et tandimplantat?
Et tandimplantat kan bedst beskrives som en kunstig rod, vi opererer ned i kæbeknoglen – ligesom rødder hos vores naturlige tænder sidder fast i kæben, på samme måde fungerer implantatet. Efter operationen skal implantatet hvile i mellem 4 og 6 måneder, så det bliver velintegreret i kæben. Derefter vil vi sætte en tandkrone på implantatet, der ligner og fungerer præcis som en naturlig tand. Fordi implantatet sidder i kæbeknoglen betyder det, at det er en meget holdbar behandling, der giver et stærkt bid. De fleste patienter vil opleve, at implantatet vil føles præcis som en naturlig tand.

Mangler du en eller flere tænder, kan tandimplantater være løsningen for dig. Vi ved, at det kan være meget hæmmende at mangle tænder i sit smil, og at det kan fjerne lysten til at være sammen med andre mennesker. Vi vil meget gerne undersøge dine tænder og finde ud af, om et tandimplantat er den bedste behandling for dig. Uanset hvad, kan du være sikker på, at vi kan finde en løsning til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os i klinikken, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid til undersøgelse og en samtale om dine tænder.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk

Info vedr. Corona

Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
- Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
- Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
- Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Med venlig hilsen,
Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N

+45 3585 8205

mail@fadiamekki.dk

www.fadiamekki.dk

Ring til os