3585 8205 | 3052 1805
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Kosmetisk behandling

I dag findes der mange løsninger til dig, som ønsker at forny eller forbedre dit smil. Kosmetiske tandbehandlinger dækker over et bredt område, og det er i dag ikke svært at opnå et flot og attraktivt smil med hvide tænder.

Hos Tandlæge Fadia Mekki kan vi tilbyde vores patienter en lang række behandlinger, der alle kan bidrage til at give dig et naturligt flot smil. Vi ved, at det kan være svært for mange mennesker at have et smil, de ikke er glade for. Det kan være meget hæmmende for deres sociale liv, fordi de ikke har lyst til at grine foran andre. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få et smil, du er glad for og kan give dig lyst til at smile og le i selskab med andre.

Kontakt os allerede i dag, så kan vi finde en løsning, der passer til dine tænder.

Hvad tilbyder vi hos Fadia Mekki Klinik?

En af vores største kompetencer er udførelse af facader til at forskønne smilet. Ofte benytter vi en porcelænsfacade, når vores patienter vil have lysere tænder eller en flottere form på deres tænder i overmunden. Det er muligt at lave facaden i plast, men vi anbefaler vores patienter at få lavet den i porcelæn, da denne ikke ændrer farve med tiden.

Mange af vores patienter vil gerne have rettet deres tænder i overmunden, enten fordi de sidder skævt, eller fordi der er et mellemrum mellem tænderne. Hvis vi skal lukke et hul mellem to tænder, kan vi tilbyde en tandregulering, facader eller en behandling med krone.

Der findes mange løsninger, og der findes også en, der passer til dine ønsker og behov. Ring til os i klinikken, så kan vi sammen finde en løsning, der kan give dig et flot smil.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk

Info vedr. Corona

Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
- Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
- Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
- Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Med venlig hilsen,
Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N

+45 3585 8205

mail@fadiamekki.dk

www.fadiamekki.dk

Ring til os