3585 8205
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Tandblegning

Nu er det muligt at få lysnet dine tænder, så du opnår et flot og naturligt hvidt smil. Gennem tiden kan det ikke undgås at vores tænder får misfarvninger og mister deres lyse skær, som de plejede at have. Det er uundgåeligt, at tænder med tiden bliver misfarvede, og det skyldes, at vi vil spise og drikke fødevarer, der giver misfarvninger hen ad vejen. Hos patienter, der ryger og drikker meget te, kaffe og rødvin vil misfarvningen ofte have et større omfang og komme hurtigere.

Men i dag findes der mange muligheder for at få fjernet misfarvningerne, så man igen kan få et smil, der er naturligt hvidt. Vi anbefaler vores patienter altid at rådføre sig med en tandlæge, hvis de ønsker at få bleget deres tænder. Emaljen, der beskytter vores tænder, vil altid tage en smule skade, når man bleger tænder, og derfor er det en god idé at tandlægen undersøger om det vil skade dine tænder. For langt de fleste vil det ikke være et problem at foretage en tandblegning.

Mange produkter til tænderne lover hvide tænder – i dag findes der både tandpasta og hjemmeblegemidler, der garanterer hvidere tænder. Det er imidlertid de færreste, der har en effekt, fordi der ikke er nok blegemiddel i til at det giver synlige resultater. Derimod kan du risikere at det sliber på din emalje, som skal beskytte vores tænder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dine naturligt hvide tænder tilbage med en tandblegning. Vil du gerne vide mere om behandlingen eller bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os i klinikken.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk
Ring til os