3585 8205 | 3052 1805
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Visdomstænder

Visdomstænder bryder frem i tandrækken i omkring 17-20 års alderen. I dag er det langt fra alle, der har fire frembrudte visdomstænder – nogle får kun to visdomstænder, mens andre ingen får. Og det er ganske normalt.

Mange unge mennesker oplever meget kraftige smerter, når deres visdomstænder bryder frem.  Det er ikke en sygdom, men skyldes ofte manglende plads i kæben for at rumme visdomstanden, og dette fører til, at der kommer pres på nabotænderne, som til gengæld presser på hele tandrækken. Det kan være yderst smertefuldt, og her anbefaler vi, at du besøger tandlægen, som kan undersøge dine visdomstænder.

For langt de fleste vil det ikke være nødvendigt at udtrække tænderne. Som regel vokser de fint ud uden at genere nabotænderne. I nogle tilfælde vil det derimod være nødvendigt at fjerne visdomstænderne, fordi der ikke er plads til dem eller fordi de slet ikke kan vokse frem pga. manglende plads.

For at de ikke skal skade de andre tænder, vil vi derfor udføre en smertefri tandudtrækning.

Hvis du har smerter i forbindelse med frembruddet af dine visdomstænder, er det en god idé at bestille en tid hos os i klinikken. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at fjerne visdomstænderne selvom det gør ondt, men det er vigtigt, at du får professionelle til at se på det, så vi kan sikre os, at dine andre tænder ikke tager skade.

 


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk

Info vedr. Corona

Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
- Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
- Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
- Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Med venlig hilsen,
Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N

+45 3585 8205

mail@fadiamekki.dk

www.fadiamekki.dk

Ring til os