3585 8205
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Tandlæge Runddelen

Fadia Mekki – Din tandlæge ved Runddelen

Er du på udkig efter en tandlæge ved Runddelen på Nørrebro – centralt placeret så du nemt kan nå klinikken med både bil og offentlig transport i en travlt hverdag? Så er Fadia Mekki tandlægen for dig!

Fadia Mekki tandlægeklinik på Nørrebrogade 157 gennemgik i år 2006 en omfattende renoveringen, så vi i dag kan tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling med den nyeste teknologi indenfor tandlægefaget.

Vores personale

Vores klinik består af klinikejer Fadia Mekki, klinikassistent-elev Elaha samt tandlægemedhjælper Mohammed. At vores klinik ikke er større, giver vores patienter den sikkerhed, at de altid ved, hvem der møder dem i klinikken og hvem der behandler dem i tandlægestolen, noget vores kunder finder yderst betryggende.

Fadia Mekki er oprindeligt fra Palæstina, uddannet ved universitetet i både Cairo og København og har haft privat tandlægepraksis i Danmark siden år 1999. Fadia har altså stor erfaring med alt fra simpel tandpleje til mere avancerede indgreb i munden.

Ligesom Fadia er tandlægemedhjælper Mohammed også uddannet på universitetet i Cairo og klinikiassistent-elev, Elaha, er i fuld gang med at dygtiggøre sig på Københavns Universitet. Vi er altså en lille, men engageret flok, der hver dag arbejder hårdt på at give vores patienter den bedst mulige behandling i vores klinik ved Runddelen.

Vores værdier

En af vores vigtigste værdier hos Fadia Mekki er fuldstændig gennemsigtighed i vores arbejde. Vi lægger stor vægt på god og tydelig kommunikation mellem tandlæge og patient, så alle, til alle tider, er klar over hvad der foregår. Dette er særligt vigtigt når der er tale om patienter der er nervøse for at gå til tandlægen eller måske endda lider af direkte tandlægeskræk.

For disse patienter, tager vi os ekstra god tid til at forklare hvad vi laver, så de hele tiden føler at de har fuld kontrol over situationen. Hos os er du altså ikke bare endnu en ny patient, vi tager os god tid til at diskutere netop dine ønsker og behov, så du føler dig godt tilpas med at komme tilbage til det næste eftersyn.

Udover dansk taler vi desuden tyrkisk, arabisk, kurdisk og engelsk på klinikken, så alle kan føle sig velkomne, lige meget hvilket sprog de taler.

Sådan finder du os

En af de store fordele ved vores tandlægeklinik er, at den ligger ved Runddelen på Nørrebro, et travlt spot i København, hvor flere busser lægger vejen forbi alle døgnets timer. Indgangen til vores klinik, på Nørrebrogade 157, 4 th, findes i det lille tårn til højre for Kvicklys indgang.

Sidder du i kørestol eller er du på anden måde gangbesværet, er der ingen grund til at frygte turen op til fjerde sal, vi har nemlig en velfungerende elevator, der kører lige til vores dør. Ankommer du i bil, kan du, i en hel time, parkere bilen gratis på Kvicklys parkeringsplads ved siden af klinikken.

Benytter du dig i stedet af offentlig transport, kører op til flere forskellige busser, bl.a. 5A og 350A, på Nørrebrogade. Hvis du blot står af på stoppet Nørrebros Runddel, kan du let skimte vores klinik-indgang i det karakteristiske tårn ved siden af Kvickly.

Er du på udkig efter en tandlæge ved Runddelen, skal du altså ikke tøve med at kontakte Fadia Mekki på telefon 3052 1805.

Ring til os