3585 8205
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Almen tandbehandling

Hos Fadia Mekki Klinik anbefaler vi vores patienter at prioritere den almene tandbehandling lige så højt, som deres daglige tandbørstninger. Vi ved alle, at det er helt afgørende at børste tænder og benytte tandtråd hver dag for at bevare sunde tænder og tandkød. Men ikke nær så mange er klar over, at et regelmæssigt besøg hos tandlægen er lige så vigtigt.

Selvom vi ved, at vores patienter er gode til at pleje deres tænder derhjemme, vil det altid være nødvendigt at komme til tandlæge for at få renset tænderne i dybden. Den almene tandbehandling hos tandlægen sikrer også, at vi kan finde begyndende caries i dine tænder og forhindre det i at brede sig dybt i tanden.

Hvad er almen tandbehandling?

Når du kommer til tandlægen for at få foretaget en almen tandbehandling, er der flere ting, vi undersøger. Du vil få et grundigt tandeftersyn, en dybdegående tandrensning, og vi vil behandle eventuelle tilfælde af caries. Når vi udfører et tandeftersyn, foretager vi en undersøgelse af alle dine tænder og dit tandkød, så vi kan sikre, at alt er som det skal være. Ligeledes sørger vi for at rense dine tænder grundigt, så alle belægninger, tandsten og plak fjernes.

Det er ikke alt som tandbørstningen kan få med, og det er derfor vigtigt, at du kommer regelmæssigt til tandlægen, så vi kan foretage en dybdegående rensning. En grundig tandrensning er med til at mindske risikoen for tandkødsbetændelse, der kan udvikle sig til paradentose.

Er det blevet tid til, at du får en almen tandbehandling, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi finde en tid til dig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at forbedre dine tænders sundhed, og vil gerne tilbyde dig gode råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder dine tænder.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk
Ring til os