3585 8205 | 3052 1805
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Almen tandbehandling

Hos Fadia Mekki Klinik anbefaler vi vores patienter at prioritere den almene tandbehandling lige så højt, som deres daglige tandbørstninger. Vi ved alle, at det er helt afgørende at børste tænder og benytte tandtråd hver dag for at bevare sunde tænder og tandkød. Men ikke nær så mange er klar over, at et regelmæssigt besøg hos tandlægen er lige så vigtigt.

Selvom vi ved, at vores patienter er gode til at pleje deres tænder derhjemme, vil det altid være nødvendigt at komme til tandlæge for at få renset tænderne i dybden. Den almene tandbehandling hos tandlægen sikrer også, at vi kan finde begyndende caries i dine tænder og forhindre det i at brede sig dybt i tanden.

Hvad er almen tandbehandling?

Når du kommer til tandlægen for at få foretaget en almen tandbehandling, er der flere ting, vi undersøger. Du vil få et grundigt tandeftersyn, en dybdegående tandrensning, og vi vil behandle eventuelle tilfælde af caries. Når vi udfører et tandeftersyn, foretager vi en undersøgelse af alle dine tænder og dit tandkød, så vi kan sikre, at alt er som det skal være. Ligeledes sørger vi for at rense dine tænder grundigt, så alle belægninger, tandsten og plak fjernes.

Det er ikke alt som tandbørstningen kan få med, og det er derfor vigtigt, at du kommer regelmæssigt til tandlægen, så vi kan foretage en dybdegående rensning. En grundig tandrensning er med til at mindske risikoen for tandkødsbetændelse, der kan udvikle sig til paradentose.

Er det blevet tid til, at du får en almen tandbehandling, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi finde en tid til dig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at forbedre dine tænders sundhed, og vil gerne tilbyde dig gode råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder dine tænder.


Hos os er du centrum, og vi gør alt for at give dig en behagelig oplevelse med trygge rammer - også hvis du har tandlægeskræk

Info vedr. Corona

Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
- Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
- Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
- Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Med venlig hilsen,
Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N

+45 3585 8205

mail@fadiamekki.dk

www.fadiamekki.dk

Ring til os